A Heti Válasz aktuális nyomtatott számában olvasható egy érdekes vita a posztmodern feminizmusról. Az írás teljes egészében elérhető lesz a hetilap honlapján szeptember 3-tól.

heva.jpg

A címlap a vitázó feleket ábrázolja. Ordít a két arcról, hogy melyikük a feminista, melyikük a nőiességét, egészséges női szerepeit élvező nő.

Elindult itthon a "Nők a feminizmus ellen" mozgalom. Jó látni a facebook oldalukon a nőket, akik nem ellenséget, hanem egyenrangú partnert látnak a férfiakban. Szerencsére sok százezer ilyen felnőtt nő él az országban, csak ők családban élnek, gyermeket nevelnek, élvezik a női, anyai és házastársi szerepeiket, és nem a legtöbbször teljesen félrecsúszott feminista problémákkal foglalkoznak.

 

Szerző: Chmell Arisztid  2015.08.28. 09:59 Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus irónia sztereotípiák

A bejegyzés trackback címe:

https://aferfiakvedelmeben.blog.hu/api/trackback/id/tr227740344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása