Olvasd el! "A férfiak agyát tényleg átprogramozza az apaság" - Kattints ide!

Apának, sőt írjuk így: családapának lenni tényleg a legjobb dolog a világon. Te, ennek a blognak az olvasója, pontosan tudod ezt. Nagyon sok elhagyott nő, feleség, anya éppen ezt használja ki és minimalizálja válás után a kapcsolattartást. Rendkívül ostoba és káros női viselkedés ez, az anya épp a gyermekének árt ezzel. Természetesen nem azokról az apákról írok, akik isznak, nemtörődömök stb., hanem a jó apákról (amilyen Te is vagy), akik aztán szenvednek a gyermekeik hiányától. A jogszolgáltatás pedig legtöbbször az anya mellé áll, a bíróság képtelen a finom árnyalatokat feldolgozni, megérezni, diktál a "szokásjog", de azért már itt mutatkoznak biztató eredmények.

A gyermekeid nélkül élve vigasz annyi lehet neked, kedves különélő apa, hogy tudatosuljon benned: nem a mennyiség, hanem a minőség számít a gyermekeiddel töltött idő esetében is! Tehát ha "láthatás" van, akkor arra mindig igyekezz a tanulás, rokonlátogatás és más "kötelező" programok (zeneiskola, sport stb.) mellé valami tartalmas, hasznos és izgalmas, érdekes programot is szervezni, tehát ne a "punnyadásról" szóljon az gyermekeiddel töltött együttlét. Ezek a közös, izgalmas programok adnak igazi örömöt a gyermekeidnek, ezekre a közös kalandokra fognak visszaemlékezni! Játssz és foglalkozz velük sokat Te magad egyszemélyben!

Apa vagy és ez egy elképesztően csodás pozíció! Élvezd ki minden percét, különben egyszer csak ráeszmélsz, hogy üres bölcsőt ringat a Hold fénye!

Szerző: Chmell Arisztid  2015.02.14. 07:08 Szólj hozzá!

Címkék: férfiak apaság testvérek férfiasság életszemlélet

A bejegyzés trackback címe:

https://aferfiakvedelmeben.blog.hu/api/trackback/id/tr47173651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása