Jelentése: hanyatlás, visszaesés.

Ez megy végbe a nőben, amikor elhagyod. Regresszív szakaszba jut, önértékelése jelentősen csökken, mivel leselejtezted, legalábbis ő így érzi. Ezt a nyomást, feszültséget csak úgy tudja elviselni, ha téged is magához húz, lefele. Ekkor családjának, barátainak, kollégáinak minden rosszat elmond rólad, jócskán olyat is, ami biztosan nem te vagy.

Nem kell vele foglalkozni, bár nagyon rosszul esnek neked az állítások, még ha van is bennük részigazság. Ha alaptalanul a rossz híredet kelti, akkor úgysem szeretett, becsült meg igazán. Csak jól jártál azzal, hogy elhagytad. Az igazi szeretet akkor sem múlik el nyomtalanul, ha a felek szétmennek, mert ha kellően érettek, akkor megértik, hogy csak ennyi volt, ennyi jutott és utólag nem kell az egészet leselejtezni. Egészségtelen, romboló kapcsolatban nem jó élni.

Egy nő, ha valóban szeretett valaha, az elhagyása után sem kezd el téged "fikázni", de ezt csak szellemileg-érzelmileg érett nők képesek gyakorolni, ez a kisebbség.

Te se bántsd a másikat! Na jó, egy picit lehet, de inkább csak magadban.

Szerző: Chmell Arisztid  2014.06.06. 20:24 Szólj hozzá!

Címkék: szakítás kapcsolatok elengedés regresszió

A bejegyzés trackback címe:

https://aferfiakvedelmeben.blog.hu/api/trackback/id/tr166283223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása